El 14 de febrer de 2013 vine i balla per aturar la violència envers les dones!!!! Plaça de la Catedral de Barcelona de 19 a 21 h.

1 de cada 3 dones al planeta serà violada  o maltractada al llarg de la seva vida · mil milions de dones violades és una atrocitat · mil milions de dones ballant és la revolució

El 14 de febrer de 2013 Barcelona se suma a MIL MILONS EN PEU, una campanya internacional que treballa per l’eradicació de la violència contra les dones i les nenes liderada per Eve Ensler, autora dels Monòlegs de la Vagina.

El 14 de febrer 2013, MIL MILIONS de dones i aquelles persones que les estimen estan convidades a sortir al carrer, aixecar-se, ballar i manifestar-se per exigir el fi de la violència contra dones i nenes. Dones i homes de tot el món sortiran a ballar a ciutats com Nova York, Paris, Londres, Nova Delhi, Ciutat de Mèxic, Buenos Aires, El Cairo, Bangkok, Madrid, Bilbao, …

El 14 de febrer de 2013 · vine i balla per aturar la violència envers les dones!!!! ·plaça de la catedral de barcelona de 19 a 21 h.

Porta un mocador lila i anima’t a practicar el flashmob “Trencant les cadenes” que ballarem el 14 de febrer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fwv16dtUvYM

cartell 2 un bilió_logo

 

Organitza: Col·lectiu Punt 6

Amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de  l’Ajuntament de Barcelona

Participaran en l’acte: Dones de Blanc, Equal Saree, Flamenc en femení, Plataforma unitària contra la Violència de gènere, Enric Majó, Anna Bofill, Gemma Lienas i Rosa Zaragoza …entre moltes altres sopreses…. vine tu també!!!!!!

 

3 thoughts on “El 14 de febrer de 2013 vine i balla per aturar la violència envers les dones!!!! Plaça de la Catedral de Barcelona de 19 a 21 h.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s